NIEUWS EN EVENTS

Hier vindt u het laatste nieuws over de producten en events van Eurotronic B.V.

Onze Technici Voltooien Training bij Alpha & Outback Energy in Schwabach, Duitsland

Onlangs hebben onze service technici een meerdaagse opfris training gehad bij Alpha & Outback Energy in Schwabach Duitsland.Hier hebben ze onder andere uitleg gekregen...

Lees meer

Vacature Medewerker Service Support

Bij ons krijg je een baan waarbij je onderdeel bent in een wereld van innovatieve voedingssystemen en noodstroomoplossingen, en waar jouw expertise bijdraagt aan het succes van toonaangevende bedrijven en telecomproviders...

Lees meer

Jubileumreis naar IJsland

Na de lustrum reisjes naar London, Berlijn en Lissabon heeft Eurotronic in het kader van haar 45 jarig bestaan, vorige week voor de medewerkers en hun partners een jubileumreis naar IJsland georganiseerd.

Lees meer

Zo vader - zo zoon

In de periode na het afronden van zijn vooropleiding heeft Marik Walen deze zomer als assistent-monteur ons service team versterkt.Hij is de zoon van Sebastiaan (Bas) Walen...

Lees meer

Wij wensen u een fijne zomer toe!

De zomer is inmiddels begonnen, namens het Eurotronic team een hele fijne vakantie gewenst!

Lees meer

Hardloopevenement de 20vanAlphen

Afgelopen zondag vond na een onderbreking van 2 jaar weer het hardloopevenement de 20vanAlphen plaats. Eurotronic bracht traditiegetrouw 2 Business Teams aan...

Lees meer

Service Technicus gezocht M/V

Wij zoeken versterking voor ons enthousiaste team en zijn daarom op zoek naar een vakkundige Service Technicus en kunnen jou het volgende bieden...

Lees meer

Wij Wensen je Fijne Feestdagen En Een Gelukkig Nieuwjaar!

Voor Eurotronic was 2022 een jubileumjaar waar we met een positief gevoel op terugkijken, zeker ook vanwege de vaak langjarige contacten met onze relaties.

Lees meer

De eerste bedrijfsbus in de nieuwe Eurotronic huisstijl

Recent heeft Rick Bogaard zijn fraaie nieuwe Peugeot Expert in ontvangst genomen bij Van Vliet PGH in Alphen aan den Rijn.

Lees meer

Zomergroet

Namens het Eurotronic Team, zodat we weer vol energie met elkaar het jaar kunnen vervolgen!

Lees meer

Wij zijn op zoek naar een SERVICE TECHNICUS m/v

Wij zoeken versterking voor ons enthousiaste team en zijn daarom op zoek naar een vakkundige Service Technicus.

Lees meer

Terug van weggeweest: de Eurotronic EK Poule!

Op 11 juni a.s. begint het EK 2021 en zitten de liefhebbers weer voor de buis om onze oranje leeuwen aan te moedigen. Na de succesvolle EK Quiz vorig jaar kunnen we gelukkig nu weer de traditionele Eurotronic EK Poule organiseren.

Lees meer

Preventieve controle en onderhoud UPS systemen, voorkomen is beter dan genezen.

Een goed werkend UPS systeem is van groot belang voor het waarborgen van de betrouwbaarheid en continuïteit van uw installatie.

Lees meer

Wij wensen je fijne feestdagen

Juist ook in dit bijzondere jaar zal Eurotronic traditiegetrouw in december een bedrag overmaken naar 2 goede doelen.

Lees meer

Uitslag hoofdprijswinnaars EK Quiz

De Eurotronic EK quiz 2020 zit er weer op! Er is de afgelopen 4 weken enthousiast meegespeeld en de weekwinnaars van de eerste 3 weken hebben hun prijs inmiddels ontvangen.

Lees meer

U hoeft onze EK poule dit jaar niet te missen!

We gaan terugkijken naar oude EK’s en WK’s en een beetje vooruit met de Eurotronic EK Quiz.Juist leuk voor iedereen die thuis werkt (met een beetje hulp van de familie).

Lees meer

Uitslag Eurotronic branche poll

Van de poll die wij hebben uitgezet om te onderzoeken naar welke specifieke onderwerpen binnen de branche interesses uitgaan, zijn inmiddels de resultaten bekend.

Lees meer

Eurotronic Branche poll

Met onze Eurotronic poll blijft u goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze branche, met informatie die specifiek is afgestemd op de aangegeven voorkeuren.Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan onze Eurotronic Branche Poll. Het neemt slechts één minuut van uw tijd in beslag. Zodra de poll is afgerond in week 22 zullen wij de respons met u delen.

Lees meer

Wij staan voor u klaar!

Vanwege het coronavirus met de daaruit voortkomende social distancing, intelligente lockdown en thuis werken, hebben we ons allemaal moeten aanpassen aan deze nieuwe en bijzondere situatie. Laten we hopen dat alle genomen maatregelen helpen om dit virus zo goed mogelijk onder controle te krijgen, zodat we gezamenlijk het gewone leven weer kunnen oppakken.

Lees meer

WELKE GROTE VERANDERINGEN GAAN ER DE KOMENDE JAREN OP HET GEBIED VAN UPS ONDERHOUD PLAATSVINDEN?

De komende jaren zal er ook op het gebied van UPS onderhoud een verschuiving plaats gaan vinden van het klassieke onderhoudsmodel,wat nog steeds een goed uptime garandeert, naar Smart Predictive Maintenance.

Lees meer

EUROTRONIC OP DE OFF-SHORE ENERGY 2019

Eurotronic heeft ook jaar weerdeelgenomen aan de Offshore Energy op 8 en 9 oktober jl. de RAI -Amsterdam. 

Lees meer

Alpha | NEW Tri Power X33 MOD HP2

Alpha Technologies presents its new L3 IGBT Technology UPS series.

Lees meer

Alpha | Clever: the new Tri-Power X33 TE

Alpha Technologies presents its new L3 IGBT Technology UPS series.

Lees meer

Alpha | Powerful: the new HIMOD HP

The new Tri Power X33 HIMOD HP - modular and scalable from 42kW to 1MW - completes Alpha Technologies’ wide portfolio of UPS solutions, setting new standards for modular and scalable high power UPS systems. 252kW incl. N+1 redundancy installed in a single 19“ cabinet, 466kW/m² power density and a module weight of 38kg at 42kW represents one of the top specs in the world of compact, modular UPS solutions.

Lees meer

Alpha | Cordex CXC HP controller

The CXC HP controller provides total energy system management and single point of control and monitoring of various power generation and storage devices in critical power applications.

Lees meer

Neem contact met ons op en ontvang meteen een vrijblijvend advies